Dulceata de smochine

INGREDIENTE:
1kg smochine, 300 ml apa, 2 plicuri zahar vanilat,
1 kg zahar, zeama de la o lamaie.
PREPARARE:
Smochinele se spala si se indeparteaza coditele. Se fierbe apa cu zaharul pana cand se obtine un sirop legat. Se adauga smochinele intregi si zeama de lamaie. Se continua fierberea pentru inca 25-30 minute. Spre final se adauga si zaharul vanilat. Dulceata se pune fierbinte in borcanele sterilizate si uscate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: