Pui cu gutui la cuptor

INGREDIENTE:
4 pulpe superioare de pui, 1 gutuie, 1 lingurita ghimbir ras, sare,
piper, boia dulce, 3 linguri zeama de lamaie, 3 linguri ulei.
PREPARARE:
Gutuia se curata de puf, se spala, se taie in felii mai groase,
care se stropesc imediat cu zeama de lamaie.

Pulpele de pui se spala, se dezoseaza si se presara cu sare, piper si boia dulce. Se aseaza intr-un vas termorezistent si se stropesc apoi, cu zeama de lamaie si ulei. Deasupra se aseaza ghimbirul ras si feliile de gutuie. Se acopera vasul cu capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor, pentru 20 minute. Se indeparteaza capacul si se mai lasa inca 10-15 minute sa se rumeneasca.
Se serveste imediat.
Foarte aromat!


 

Reclame

3 răspunsuri

  1. Rapid, gustos si apetisant.

  2. delicioasa combinatia asta , si eu o fac !!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: