Tortellini cu sos de ardei

INGREDIENTE:
250 g tortellini, 3-4 ardei capia, 2 catei de usturoi,
2 linguri ulei, sare, piper, busuioc.
PREPARARE:
Ardeii se spala, curata de seminte, se taie in bucati mari si se pun la fiert in apa cu sare, timp de 10 minute. Se scurg apoi de apa si se paseaza cu blenderul, pana se obtine un piure uniform.
Usturoiul taiat feliute, se caleste in ulei, apoi se adauga piure-ul de ardei. Se potriveste gustul cu sare, piper si busuioc. Se amesteca si se mai lasa pe foc 4-5 minute.
Tortellini se fierb in apa cu sare, timp de 8-10 minute, se scurg de apa si se adauga in sosul preparat.
Se servesc in stare calda.
Se pot servi cu parmezan sau cascaval ras deasupra.
Delicios!

Reclame

2 răspunsuri

  1. Suna atit de bine!merci de idee!O zi faina!

Lasă un răspuns la truedelights Anulează răspunsul

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: