Varza cu costita afumata

INGREDIENTE:
1 varza mai mare, 350 g costita afumata, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei gras rosu,
3 rosii, 1 lingura bulion, 4-5 linguri ulei, boia, sare, piper, cimbru.

PREPARARE:
Se curata varza, se spala si se toaca fideluta. Se presara cu sare si se strange cu mainile, pentru a se inmuia. Se incinge uleiul si se calesc, ceapa tocata marunt, costita taiata in bucati potrivite, morcovul ras si ardeiul gras, taiat cuburi mici. Se adauga varza si se acopera cu apa fierbinte. Se lasa sa fiarba aproximativ o ora, pana ce apa scade. Se pun apoi, rosiile decojite si date pe razatoare, bulionul si dupa gust: sare, piper, cimbru, boia. Se amesteca si se da vasul la cuptor, pentru inca 25-30 minute. Se serveste calda cu ardei iute alaturi.

Reclame

3 răspunsuri

  1. Flori , si o mamaliga pe masura , nu ? Delicios acest preparat acum cand vremea s-a racit si sa nu mai spun si de aromele pe care le imprastie , mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    Wk frumos si linistit !

  2. asa un fel clasic nu refuz niciodata!

  3. Multumesc de vizita fetelor!
    Un week-end frumos va doresc si eu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: