Cordon bleu cu vinete

INGREDIENTE:
1 vanata, 150 g sunca presata, 150 g cascaval,
2 oua, sare, piper, faina, pesmet.
PREPARARE:
Se bat ouale cu sare si piper. Se taie vanata in felii subtiri, se presara cu sare si se lasa deoparte 15 minute. Se sterg apoi de apa, cu prosoape de hartie. Se taie felii subtiri, cascavalul si sunca. Se fac sandwich-uri din doua felii de vinete, iar la mijloc se pune cate o felie de sunca si una de cascaval.
Pachetul astfel obtinut, se trece prin faina, ou, pesmet, apoi se prajeste in ulei fierbinte.

Reclame

9 răspunsuri

  1. O papica rapida,dar delicioasa.Pupici!

  2. Foarte bune idei!
    TOATE!

    Niciodata nu m-as fi gandit la acest fel de mancare, desi mananc vinete pane, cas pane, ce mai… cred ca tine de inventivitatea culinara a fiecareia!

    Eu raman la ideea ca femeile sunt cele mai inventive in bucatarie!
    Nu am niciun exemplu masculin, in cei 40 de ani ai mei, sa ma combata!!!

    Cu mare drag,
    Lacri.

  3. No comm ………………………… doar ca salivez , chiar daca nu-s fan , vanata necoapta .
    Zi frumoasa , ca de idei nu duci tu lipsa …

  4. grozava idee , mi-o place tare !!!

  5. Cu vinete?? Oaiii, ce idei faine ai! Plus ca se face repede… Multumesc de reteta!

  6. si mie im i place ideea,am mai vazut-o,dar inca nu am incercat-o!

Lasă un răspuns la Diana Anulează răspunsul

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: