Gulas picant de cartofi

INGREDIENTE:
500 g cartofi, 1 ardei iute, 1 ceapa, 1 morcov, 4-5 linguri ulei, boia,
2-3 linguri suc de rosii, sare, piper, 2-3 catei de usturoi, patrunjel, marar. 

PREPARARE:
Se incinge uleiul si se adauga ceapa tocata marunt, ardeiul taiat rondele si morcovul tocat cuburi mici. Se lasa la calit pana se inmoaie toate. Se adauga usturoiul taiat felii subtiri si cartofii, curatati de coaja si taiati in bucati mai mici. Se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba pana cand cartofii sunt gatiti. 

  
Se adauga sucul de rosii, sare, piper, boia si se mai lasa pe foc 8-10 minute. Dupa ce se opreste focul, se presara verdeata tocata marunt.
Gulasul de cartofi poate fi servit cu smantana.

Reclame

2 răspunsuri

  1. Arata yummy mancarica, dar nu e gulas. Mararul si usturoiul nu au ce cauta intr-un gulas. Morcovul si sucul de rosii treaca-mearga, desi nici astea… Iar ca sa iasa picant, se foloseste boia iute, nu piper. Scuze pentru comentariu – ardeleanca din mine nu s-a putut abtine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: