Tarta picanta cu branzeturi

INGREDIENTE:
Blat:
125 g unt, 2 galbenusuri, 1 praf de sare, 250 g faina, 2 linguri apa rece.
Umplutura:
150 g branza sarata, 100 g cascaval afumat, 3 oua,
2oo g smantana, 100 g sunca, sare, piper alb.
PREPARARE:
Blat:
Se cerne faina intr-un castron, impreuna cu sarea. Se adauga untul si se amesteca cu mainile, pana se obtine un aluat nisipos. Se adauga galbenusurile, apa si se framanta. Aluatul se pune in folie alimentara si se lasa la frigider 30 minute. 
Umplutura:
Se amesteca smantana cu branza si cascavalul date pe razatoare, sunca taiata cuburi mici, galbenusurile, sare si piper. La final se incorporeaza usor albusurile batute spuma.
Asamblarea:
Se intinde aluatul in foaie subtire, se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, imbracand si marginile. Se inteapa aluatul din loc in loc cu o furculita, pentru a evita cresterea neuniforma. Se toarna umplutura si se introduce tarta la cuptor, pentru 35-40 minute.
Tarta poate fi servita atat calda cat si rece.
Sa aveti pofta! 

6 răspunsuri

  1. Buna tarta asta !
    Ma bucur mult ca am dat de blogul tau,imi place ce vad pe aici !
    Desi mi-ar fi mai usor sa te urmaresc daca ai avea „casuta aia cu persoane care te urmaresc”
    O zi frumoasa !

  2. delicioasa tarta cu branzeturi !!!!

  3. delicioasa trebuie sa fie tarta asta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: