Tiramisu puddinc

Reteta Annei Olson de tiramisu la pahar.
Excelenta! Incercati si nu veti regreta!

INGREDIENTE:
1 l lapte, 2 lingurite ness, 4 linguri amidon, 3 galbenusuri,
4-5 linguri zahar, 100 g ciocolata, 3-4 linguri mascarpone.
PREPARARE:
Se mixeaza galbenusurile cu zaharul.
Se desface amidonul in putin lapte.
Se topeste ciocolata la baie de aburi.
Intr-un vas pe foc, se pune laptele si se incalzeste usor, se da vasul deoparte, se adauga ness-ul, apoi galbenusurile si amidonul. Se amesteca bine, se strecoara compozitia si se pune din nou pe foc. Se lasa sa fiarba, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Crema obtinuta se imparte in doua parti egale. In prima parte se incorporeaza branza mascarpone, iar in a doua, ciocolata topita.
Se aseaza in pahare straturi de crema tiramisu si se pudreaza deasupra cu cacao. Se lasa la rece cel putin 2 ore inainte de a fi servita.
Sa aveti pofta!

Te-ar putea interesa si:
Tiramisu clasic
Tiramisu cu visine

Reclame

6 răspunsuri

  1. Daaaaaaaaaaaaaaaa , e chiar pe gustul meu … si nici nu-i service mult .
    Bv , Flori ! Pupici !

  2. E minunat !! il cunosc .. e taare bun!

  3. Arata foarte bine si trebue sa fie tareee bun ! Am sa incerc reteta, imi place.Pupici si o saptamana minunata!

  4. Multumesc mult, fetelor! Va pup si eu si va doresc la fel o saptamana minunata!

  5. nu as refuza un paharel ;)… arata demential !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: