Cotlet picant de porc

INGREDIENTE:
2 bucati cotlet de porc,  1 lingurita ghimbir ras, 1 ardei iute, cimbru verde si uscat, 1 morcov, 100 ml vin alb, sare, piper, boia, 2 linguri ulei de masline.
PREPARARE:
Marinata:
Intr-un vas, se amesteca vinul cu uleiul, ghimbirul ras, ardeiul iute taiat rondele si morcovul taiat bastonase. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru uscat, cimbru verde tocat marunt si boia.

 
Carnea se spala, se usuca si se pune in marinata.  Se acopera si se lasa la rece pentru 3-4 ore sau peste noapte. Se rastoarna carnea impreuna cu marinata, intr-un vas termorezistent, se acopera cu capac sau cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru 30 minute. Se descopera si se mai gateste inca 15-20 minute, pana cand carnea este patrunsa si frumos rumenita.

 

Reclame

5 răspunsuri

  1. ador gustul picant !! cat despre pork nici nu mai zic… sunt in love !

  2. vai ce apetisant este !!!! … mi-ai facut o pofta !!!!

  3. Multumesc mult, dragele mele! Va poftesc la masa! 🙂

  4. Am ajuns si eu,cam tarziu ,dar totusi ………….portia mea?pusici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: