Supa crema de mazare

    
O supa cu o consistenta fina si catifelata, care se prepara rapid si in plus este foarte gustoasa si hranitoare.

INGREDIENTE:
300 g mazare noua, 1 cartof, 1 morcov, 2 fire ceapa verde, sare, 1/2 lingurita curry, 2-3 linguri ulei, patrunjel verde, 2 frunze menta, 2-3 linguri smantana, zeama de lamaie, crutoane de paine.
PREPARARE:
Se curata cartoful, morcovul, ceapa; se spala si se taie in bucati mai mari. Se pune un vas cu aprox. 1 l de apa la fiert; cand apa da in clocot, se adauga legumele, uleiul si un praf de sare. Se lasa sa fiarba 10 minute, se adauga mazarea si se continua fierberea pana se patrund toate legumele. Se adauga patrunjel si menta verde apoi se paseaza amestecul cu blenderul, pana se obtine o pasta fina si cremoasa. Se subtiaza cu smantana si se potriveste gustul cu sare, curry si zeama de lamaie.
Supa crema de mazare se serveste calda, cu crutoane de paine.

7 răspunsuri

  1. Supa ca supa, dar cu decorul m-ai dat gata! Foarte dragut si inspirat! Bravo!

  2. Te=ai intrecut pe tine insati cu aceasta supa… simpla ca reteta si proaspata ca gust insa dupa cum „tonul face muzica” aici prezentarea face deliciul!

    De altfel am observat o tendinta in retetele din ultima vreme catre poze mai deosebite, care sa puna in valoare mai mult calitatea retetei.. bravo!

    Nina

  3. Ce prezentare!!!
    Bravo”

  4. delicioasa supica !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: