Bruschette cu rosii

Daca va doriti o gustare usoara, rapida si simpla pentru mic dejun sau cina, incercati  bruschette. Aceste tartine au aparut pentru prima data in centrul Italiei, prin sec. al XV-lea. Reteta de baza are in compozitie paine prajita frecata cu usturoi, stropita cu ulei de masline si asezonata cu sare si piper. Principalele ingrediente folosite ca topping sunt rosia si busuiocul, insa pot fi folosite si mozzarella, carne, branza, ciuperci , dovlecei sau diverse alte legume, in functie de preferinte. Incercati aceste tartine crocante, pline cu topping-uri delicioase si nu veti regreta.

INGREDIENTE:
rosii, busuioc, sare, piper, ulei de masline, usturoi, felii de paine prajita.
PREPARARE:
Rosiile se taie in cuburi mici si se indeparteaza semintele. Se amesteca apoi cu ulei, sare, piper si busuioc tocat marunt. Se prajesc feliile de paine si se freaca cu usturoi toata suprafata acestora. Se aseaza deasupra amestecul cu rosii si se decoreaza cu frunze de busuioc. Se servesc imediat.

  

Reclame

Un răspuns

  1. Minunate!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: