Pui cu sos de mustar

INGREDIENTE:
2 pulpe de pui, 2 linguri mustar, 50 ml vin alb, 2-3 catei de usturoi, 100 g smantana, 1 lingura zeama de lamaie,
1 lingura ulei de masline, sare ,piper, rozmarin.
PREPARARE:
Se piseaza usturoiul, se adauga sare si piper dupa gust, uleiul, apoi se amesteca bine pana rezulta o maioneza. Intr-un bol se pun smantana, mustarul, vinul, zeama de lamaie, rozmarin si maioneza de usturoi. In acest amestec se introduce carnea si se lasa la rece pentru o ora. Se rastoarna totul intr-un vas termorezistent care se introduce la cuptor 30-35 minute, pana se rumeneste carnea si sosul scade.
Friptura se serveste calda stropita cu sosul de mustar.

Sursa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: