Rissotto cu dovleac

O reteta de orez cu dovleac foarte sanatoasa si gustoasa!

INGREDIENTE:
1 cana orez, 1 cana dovleac taiat cuburi mici, 1/2  cana vin alb,
3 cani apa sau supa de legume, sare, piper, 1 ceapa mica,
3 linguri ulei de masline, 1/2 lingura unt, 2 linguri parmezan ras.

PREPARARE:
Ceapa tocata marunt se inabusa in 3 linguri ulei si 3 linguri apa. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga orezul si se soteaza 3-4 minute.

Se toarna vinul si se fierbe pana se evapora. Se pune dovleacul, se toarna supa fierbinte, se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba pe foc mic, amestecand usor din cand in cand. La final se incorporeaza untul si parmezanul.
Se serveste cald.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: