Racituri de pui



INGREDIENTE:

1 piept de pui, cateva boabe de piper, 1 morcov, sare,
2-3 catei de usturoi, gelatina, patrunjel verde

PREPARARE:
Se pune carnea la fiert in apa cu sare si boabe de piper. Se spumeaza. Cand carnea a fiert si se desprinde de pe os, se scoate si se repartizeaza in caserole. La fel si morcovul, care se taie rondele. In zeama ramasa se adauga usturoi zdrobit, sare dupa gust si gelatina, inmuiata si dizolvata la baie de aburi. Se strecoara lichidul de mai multe ori pentru a deveni limpede, si se pune peste carnea din caserole. Se lasa la rece pana se incheaga. Se rastoarna in momentul servirii si se decoreaza cu patrunjel verde.

2 răspunsuri

  1. Cred ca voi incerca si eu dar nu chiar maine! Nu crezi ca ar fi bine daca as pune si pulpe de pui?? Ma gandesc ca oasele au mai mult colagen??

    • Poti face piftie din orice fel de carne, oasele sunt bune,dau si ele gust si daca o faci in modul traditional adica fara gelatina,atunci ,da ,oasele ajuta.Dar daca folosesti gelatina ,nu prea mai conteaza, se va inchega oricum 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: