Salata de ceapa cu peste afumat

        

INGREDIENTE:
3-4 buc ceapa, peste afumat,
sare, piper, otet, ulei, patrunjel verde.

PREPARARE:
Ceapa se toaca pestisori, se pune
intr-un castron si se freaca cu sare.
Se adauga piper, ulei, patrunjel
si otet dupa gust. La sfarsit se pune
pestele afumat taiat in bucati.
Este foarte buna servita imediat
dar mult mai buna este daca se lasa la rece 20-30 minute.

Simplu si delicios!

Reclame

2 răspunsuri

  1. Mi-ar placea si un cartofior fiert in ea si cateva maslinute… si pentru culoare cateva fasiute de ardei capia copt si tavalit prin otet pana zice „ma predau”! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: