Supa crema de linte



INGREDIENTE:

250 g linte verde, 1 ceapa, 1 ardei gras rosu, 1 morcov, sare,
piper, smantana, crutoane de paine

PREPARARE:
Lintea se lasa la inmuiat 2 ore. Se pune apoi la fiert impreuna cu ceapa, morcovul si ardeiul -spalate, curatate si taiate in bucati mari. Cand lintea s-a inmuiat si legumele au fiert, se da vasul deoparte, se scurge o parte din apa si se paseaza cu blenderul. Se asezoneaza dupa gust cu sare, piper. Se serveste cu topping de smantana si crutoane de paine prajita. Se pot adauga si cateva picaturi cu zeama de lamaie sau putin chimen macinat pentru o aroma mai deosebita.
Este o supa gustoasa si sanatoasa, lintea fiind bogata in proteine, carbohidrati si fibre.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: