Pumpkin rolls

  

INGREDIENTE:

Aluat:
4 oua, 100 g zahar, 100 ml lapte, 25 g  drojdie, 150 g unt, esenta de vanilie,
un praf de sare, aprox. 600 g faina

Umplutura:
o cana dovleac ras, 3-4 linguri zahar,o lingura unt, 1 lingurita scortisoara,
cateva stafide, 1 albus de ou, 4-5 linguri nuci macinate

PREPARARE:

Aluat:
Drojdia se amesteca bine cu o lingurita de zahar, se adauga laptele caldut, ouale batute cu zaharul, untul, sarea si faina. Se framanta bine un aluat potrivit de moale care se lasa sa creasca, la loc cald.
Umplutura:
Dovleacul se pune la calit impreuna cu untul si zaharul.Cand s-a inmuiat se opreste focul si se adauga stafidele, nucile si albusul de ou batut spuma.

  
Se intinde aluatul in foaie, se pune deasupra umplutura si se ruleaza in sul.Se taie felii si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se mai lasa sa creasca 15-20min ,apoi se introduce tava in cuptorul bine incins pentru 40-45 minute.

Reclame

5 răspunsuri

  1. ce bine arata! super idee! felicitari!

  2. Dupa reteta si dupa cum arata trebuie sa fie grozave!

  3. Multumesc, fetelor!

  4. Sinteti o dulceeeeeeeeeee ca toate retetele oferite cu atita generozitate !!!!!!
    Numai de bine sa auzim !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: