Ciuperci umplute pane

Un aperitiv deosebit si foarte gustos, care merge bine cu o bere rece.

INGREDIENTE:

20 ciuperci, 2 linguri pate ( de care preferi), 1/2 ardei gras rosu, ceapa verde, sare, piper, 2 oua, faina, pesmet

PREPARARE:

Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa.
Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa verde taiata rondele ,sare si piper dupa gust. Ouale se bat bine cu sare si piper. Se umplu ciupercile cu pasta de pate, se dau mai intai prin faina ,apoi prin ou, din nou prin faina, iar prin ou si la sfarsit se tavalesc bine prin pesmet. Se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.

  
Se pot servi calde sau reci, alaturi de sosurile preferate: maioneza, smantana ,usturoi, hrean….

 

Reclame

10 răspunsuri

  1. Arata excelent!
    Si eu fac des dar fara umplutura;gata asa le voi face de acum!Multumesc pentru idee!

  2. Fata draga, frumoase si bune! Pup

  3. Arata foarte bine.Merci pentru reteta.

  4. arata super, am sa incerc si eu sa fac pt ca nu e greu…cred:)))

  5. arata foarte foarte bine si gustoase…am sa fac si eu de curand pt ca mi-ai starnit curiozitatea…sper sa iasa la fel de aspectuase

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: