Rulada din piept de pui

Dupa aceleasi retete minunate ale Laurei Calder, incercam sa umplem
un piept de pui,  frantuzeste  😉

INGREDIENTE:
1 piept de pui, 1 ceapa, 4 catei de usturoi, 2 linguri pesmet, unt, 100 g bacon, cimbru, sare, piper.
PREPARARE:
Pieptul de pui se spala, se dezoseaza, se feliaza si se bate usor. Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne ramase, se toaca marunt si se pun la calit in putin unt, impreuna cu ceapa, usturoiul si 3 felii de bacon taiate marunt. Se tin pe foc pana se inmoaie toate.
Separat se prajeste pesmetul in o lingura unt, apoi se pune peste amestecul cu ceapa. Se asezoneaza cu sare, piper si cimbru.
Asamblarea:
Pe o folie de aluminiu se aseaza, un langa alta, 
felii de bacon; peste ele se pune pieptul de pui, iar deasupra se intinde umplutura. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine. Se pune rulada intr-o tava si se da la cuptor. Dupa ce au trecut 30 de minute, se cresteaza folia si se mai lasa inca 10 minute. Se serveste calda sau rece.
Simplu si elegant!

Laura a adaugat in umplutura si cateva smochine maruntite, daca iti plac astfel de combinatii, adauga si tu.

Reclame

Un răspuns

  1. Ce bine arată. Îţi lasă gura apă. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: