Salata calda cu peste si legume

  

INGREDIENTE:

300 g legume congelate, 1 bucata file de peste,
sare, piper, zeama de lamaie, patrunjel.

PREPARARE:
Intr-o tigaie cu 2 linguri ulei se pun legumele, nedecongelate, si se lasa la calit 7-8 minute, acoperite cu un capac, amestecand din cand in cand. Se asezoneaza cu sare si piper si se pun intr-un bol.
Fileul de peste se sterge bine de apa, se taie in cuburi mici, se sareaza si pipereaza. Cuburile condimentate se calesc apoi cateva minute in putin ulei. Se scot pe servete de hartie absorbante si se pun peste legume. Se adauga patrunjel verde tocat marunt si zeama de lamaie dupa gust.
Este o salata delicioasa, usor de pregatit.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: