Chiftelute din peste

INGREDIENTE:
300-400 g carne de peste ( orice fel),
1 cartof, 1 morcov, 3 catei de usturoi, 1 lingura bulion, 1 ou, 2-3 linguri pesmet, patrunjel, marar, sare, piper, boia dulce.
PREPARARE:

Carnea de peste se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul. Morcovul si cartoful se rad si se scurg bine de zeama.
Se pun intr-un bol si se adauga : usturoiul zdrobit, patrunjelul si mararul tocate marunt, bulionul, oul, sare, piper, 
o lingurita boia dulce si pesmetul. Se amesteca bine. Daca este nevoie se mai adauga pesmet. Se formeaza chiftelutele si se prajesc
in ulei incins sau se coc in cuptor.
Se pot servi calde sau reci,
alaturi de diverse salate.        

 

6 răspunsuri

  1. cred ca sunt o nebunie chftelutele tale.n-am mai mancat asa ceva de 27 de ani cand am mancat la gazda la care stateam in sf.gheorghe,in Delta.Mi-aduc aminte si acum ce desfatare culinara a fost vacanta aceea.

  2. Soacra mea face ceva similar dar fara verdeata si tot iese grozav!

  3. Hallo!
    Niciodata nu am papat chiftelute din carne de peste, desi am mai intilnit ici si colo cite o reteta.
    Dar curiozitatea ma omoara, de aceea cit de curind o sa modific starea de nestiinta in cea de cunostinta si sa pregatesc si eu .
    Aceasta reteta pare simpla si din poze par foarte apetisante!

    Sa va fie de bine si multumnesc pentru reteta si poze!

    Cu repect,
    Laura S.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: