Pere caramelizate cu frisca

INGREDIENTE:
4 pere, 1/2 cana cu zahar, zeama de lamaie, 50 g unt,
 20 ml coniac, esenta de vanilie, frisca.
PREPARARE:
Perele se curata de coaja si se taie in felii mai groase. Se stropesc imediat cu zeama de lamaie. Zaharul se caramelizeaza, apoi se adauga untul si  feliile de pere. Se lasa la foc mic, amestecand usor, 7-8 min. Se adauga  coniacul, si dupa inca 5-6  minute se opreste focul. Perele caramelizate, se pastreaza la frigider pana in momentul servirii. Se pot servi cu frisca.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: