Carne de porc cu legume la gratar

Ce poate fi mai bun, intr-o zi de vara,
decat un gratar cu legume de sezon pline de vitamine?
Si daca alaturi sfaraie incet si un muschiulet de porc…cu atat mai bine!   🙂


INGREDIENTE:
carne de porc, vinete, ceapa, dovlecei, rosii.

PREPARARE:
Carnea de porc se taie felii, se bate usor si se lasa la marinat cateva ore intr-un amestec de vin rosu, sare, piper, cimbru,boia, putin ulei, rondele de ceapa si de ardei iute.  Se incinge bine gratarul si se frige carnea. Legumele curatate de coaja si taiate in felii, se sareaza si se aseaza si ele pe gratar. Vinetele, dovleceii si ceapa, vor avea un gust si mai bun daca se trec inainte de a le frige, prin marinata in care a stat carnea.

Dupa asa o masa, merge foarte bine si un porumb copt sau fiert!
 

Reclame

2 răspunsuri

  1. Azi a fost ziua de gratar si pentru mine, dar eu am preferat aripioarele de pui la gratar! Tare frumos ti-au iesit gratarelele tale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: