Salata din piept de pui cu grapefruit

INGREDIENTE:
1 piept de pui, 1 telina, 1 sfecla rosie,  ½ grapefruit roz.
Pentru maioneza: 2 galbenusuri, 1 lingurita mustar, 250 ml ulei,
sare, zeama de lamaie, 2 linguri smantana.
PREPARARE:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se taie fasii mici. Telina si sfecla, se curatata, se spala ai se taie in betisoare subtiri. Grapefruit-ul se curata de coaja si de pielita alba, iar pulpa ramasa se taie in bucati mici. Se prepara maioneza si se adauga smantana. Se amesteca totul, se sareaza si pipereaza dupa gust. Salata se serveste rece. 

Reclame

2 răspunsuri

  1. salatica asta chiar e pe gustul meu, am pus-o la catastif,pupicei si o saptamana frumoasa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: