Fructe coapte, cu inghetata

INGREDIENTE:
fructe (mere, nectarine, piersici, caise), alune maruntite, miere de albine, unt, scortisoara, praf de cardamom, zeama de lamaie, inghetata, frisca.
PREPARARE:

Fructele se taie in jumatate si se colesc de o parte din continut. Se aseaza intr-un vas de yena si se stropesc cu zeama de lamaie. Se pune apoi in fiecare cate o lingurita cu miere, alune maruntite, 1/2 lingurita unt; si se presara cu praf de scortisoara si cardamom. Se da vasul la cuptor pentru 30 minute. Fructele coapte, se servesc imediat, cu inghetata si frisca.
Fructele pot fi gatite si pe gratar, asa cum am vazut si la Jamie Oliver.

Reclame

4 răspunsuri

  1. Waw ! ce minunatie ai facut aici…Arata grozav !

  2. vrem si noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: