Cruditati cu maioneza

INGREDIENTE:
1 sfecla  rosie, 2  morcovi, 1 telina, 1 mar, 1 ardei gras, patrunjel,
frunze de telina, sare, piper, zeama de lamaie.
Pentru maioneza:
2 galbenusuri, 1 lingurita mustar,

250 ml ulei, sare, zeama de lamaie.

PREPARARE:

Sfecla rosie, morcovul, marul si telina se rad si se scurg bine de zeama. Se amesteca apoi cu ardeiul gras, tocat cuburi, patrunjelul si frunzele de telina, tocate marunt, sare, piper, zeama de lamaie- dupa gust si maioneza.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: