INGREDIENTE:
3 oua, 100 g unt, 150 g zahar, esenta vanilie, 100 g iaurt de visine,
1 praf de copt, 200 g faina, visine fara samburi.
Pentru decor:
zahar farin vanilat, 50 g ciocolata.
PREPARARE:
Se mixeaza ouale intregi cu zaharul. Se adauga esenta, iaurtul si untul topit, apoi faina amestecata cu praful de copt. Aluatul obtinut se pune in formele de briose. In mijlocul fiecarei briose se aseaza cate o visina. Se incinge cuptorul si se coc 20-25 minute.
Se lasa apoi sa se raceasca, se scot din forme, se pudreaza cu zahar farin si se decoreaza cu ciocolata topita.
Filed under: Briose cu visine | Tagged: briose, briose cu visine, visine |
Vai, ce apetisante sunt!
Am salvat reteta!
Mariana,multumesc! >:d<
Ce-mi faci??? Sunt foarte apetisante si imi place combinatia de visine cu ciocolata ! Of, acum am la ce ma gandi si nu ma linistesc pana nu le incerc!
Super!
Cami, eu nu-ti fac nimic…doar pofte :)))) chiar merita sa incerci o asa combinatie! 🙂
Si nu este destul ??? Ce-i mai rau decat sa stai cu gandul la o bunaciune ca briosele astea ?
Pofta-i pofta pana ti-o satisfaci! 😉
Vad ca tu esti o gospodina harnicuta si nu cred ca vei sta prea mult cu gandul la ele… :)))
Spor la pregatit 😉
sunt delicioase , vreau si eu sa le fac zilele acestea !!!!