Ficat de pui in bacon

                 
INGREDIENTE:
ficat de pui, bacon afumat -felii subtiri, sare, piper, 1 lingura ulei.
PREPARARE:
Ficat de pui folosim cat dorim iar bacon – cate o felie pentru fiecare bucata de ficat. Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine de apa. Se presara cu sare si piper. Se taie apoi in bucati mai mici si se infasoara in felii de bacon. Se prind rulourile cu scobitori, sa nu se desfaca. Se unge un vas de yena cu o lingura de ulei si se aseaza rulourile. Se presara cu sare si piper. Se da vasul la cuptor pentru 30 min. Ficateii in bacon, se pot servi in stare calda cu piure de cartofi sau garnituri din legume, ori reci ca aperitiv.

Reclame

6 răspunsuri

  1. Ficateii astfel preparati, sunt deliciosi.

  2. mmmm,cred ca sunt buni ficatei asa,oricum ar trebui sa incerc sa-i prepar si altfel,caci pana acum n-am incercat decat sosul clasic cu rosii si ficatei

  3. Stii ce e ciudat ca in timp ce „frunzaream” blogul tau, tu imi lasai comentarii pe al meu. Ai retete interesante care o sa-mi serveasca drept inspiratie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: