Budinca de fasole verde

INGREDIENTE:
500 g fasole verde, 2 oua, 3 linguri pesmet,
2 linguri suc  de rosii, sare, piper, patrunjel, marar.

 

PREPARARE:
Fasolea se fierbe 8-10 minute in apa cu sare. Se pune intr-o sita si se lasa sa se scurga de apa. Ouale se bat bine cu sare, piper si se amesteca apoi cu sucul de rosii, 2 linguri cu pesmet si verdeata tocata marunt. Se unge un vas cu ulei si se tapeteaza cu o lingura cu pesmet. Se aseaza fasolea verde si deasupra se toarna amestecul de oua. Se da la cuptor pentru 15-20 minute. Este foarte buna atat calda cat si rece, cu castraveti in saramura.

 

 

Reclame

Un răspuns

  1. Buna ideie ! Imi place si aspectul final.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: