Fasole galbena cu maioneza

INGREDIENTE:
300 g fasole galbena, 1 morcov, 2 catei de usturoi,
 patrunjel, maioneza, sare, piper.
Pentru maioneza:
2 galbenusuri, 300 ml ulei, 1 lingurita mustar, zeama de lamaie, sare.

PREPARARE:
Se spala fasolea si i se rup coditele. Se pune un vas cu apa si sare la fiert, iar cand aceasta da in clocot, se adauga fasolea sise lasa sa fiarba 10 minute. Se scurge de apa, se lasa sa se raceasca si se taie in rondele mici. Se prepara maioneza si se amesteca cu fasolea taiata, morcovul ras si stors bine de zeama si patrunjelul tocat marunt. Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: