Dulceata de visine

                  

INGREDIENTE:
1 kg visine, 1 kg zahar, 400 ml apa.
PREPARARE:
Se spala visinele, se rup coditele si se scot samburii, cu dispozitivul special sau cu un ac de siguranta. Se aseaza apoi intr-o sita sa se scurga foarte bine de zeama. Se amesteca apa cu zaharul si se fierb, pana cand se formeaza un sirop gros. Se dauga apoi visinele si se lasa sa fiarba in continuare, aproximativ o ora, la foc mic si adunand din cand in cand spuma care se formeaza la suprafata.
Dulceata se pune fierbinte, in borcanele sterilizate.

Reclame

4 răspunsuri

  1. Ce-mi place cosul cu visine….Dar si dulceata este excelenta.

  2. Imi place tare mult dulceata de visine, dar cosul asta cu fructe, in iarba asta minunata , verde, arata trasnet… Felicitari pentru aceasta prezentare !
    Ps: am pregatit o gustare(pe blog) pentru toti prietenii mei, facand si tu parte din ei, te astept cu mare drag.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: