Clatite cu dovlecei

INGREDIENTE:
2 oua, 1 cana apa minerala ( bere, lapte), 1 dovlecel potrivit de mare,
2-3 linguri ulei, marar, patrunjel, sare, piper, 1 cana faina, cascaval ras ( aprox. 2 linguri pentru fiecare clatita).

PREPARARE:
Dovlecelul se curata de coaja, se rade, se presara cu sare si se scurge foarte bine de zeama. Se bat ouale cu sare si piper, se adauga apa minerala, uleiul si faina. Se amesteca bine sa se uniformizeze compozitia. La sfarsit se adauga dovlecelul si verdeata tocata marunt. Se lasa compozitia la frigider pentru 20-25 minute. Se prajesc apoi clatitele pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot si cat sunt inca fierbinti, se umplu cu cascaval ras, apoi se ruleaza sau se impacheteaza in forma de plic. Sunt foarte bune servite atat calde cat si reci.

 

Reclame

4 răspunsuri

  1. Interesanta combinatia, imi place , trebue sa o incerc.

  2. imi place reteta ,sigur o voi incerca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: