Compot de visine

                                     

INGREDIENTE:
2 kg visine, zahar (cate 5 linguri pentru fiecare borcan), apa.
PREPARARE:
In borcanele sterilizate, se pun visinele spalate si fara codite. Se adauga zaharul si se umplu borcanele cuapa. Se infileteaza capacele si se scutura usor, pentru a se topi putin zaharul. Se introduc apoi la cuptor pentru 40 minute, cu tava de la aragaz dedesubt, umpluta cu apa. Se opreste focul si se lasa compotul sa se raceasca in cuptor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: