Delicii la gratar

 

Duminica aceasta gratarul din curte a „gazduit ” delicii extraordinare!  – Fasii de carne cu dungi de slaninuta si ficat de porc. In timpul frigerii dungile de slaninuta din fasiile de carne s-au topit, pregatind gratarul numai bine pentru ficatul de porc. Adevarat festin culinar!  🙂
Un mic tips:
Inainte de a pune carnea, gratarul incins, se sterge cu o bucata de ceapa. Carnea nu se va mai lipi si va capata si o aroma deosebita! 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: