Clatite fragede cu gem de capsuni

 

INGREDIENTE:
4 oua, 300 ml lapte, 3 linguri zahar, un praf de sare,
 esenta de vanilie, 50 g unt topit, 150-200 g faina.
PREPARARE:
Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, esenta, sarea, untul topit si faina. Se amesteca bine. Din aluatul rezultat se prajesc aprox. 10 clatite. Acestea se intorc cu grija, sa nu se rupa. Vor iesi foarte fragede datorita untului din compozitie. Se umplu cu gem de capsuni si se ruleaza sau se impaturesc in forma de plicuri. Se servesc imediat, cu inghetata si capsuni proaspete.

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: