Orez cu legume

                       

INGREDIENTE:
1 cana orez, 3 cani apa, 4-5 linguri ulei, un morcov potrivit, cateva ciuperci proaspete, un ardei gras verde sau rosu, marar taiat fin, sare, piper
PREPARARE:
Se spala orezul in mai multe ape si se lasa la inmuiat. Se rade jumatate din morcov iar jumatate se toaca marunt. Ardeiul si ciupercile se taie feliute. Se calesc legumele in ulei. Se pune orezul in apa cu sare la fiert. Cand e fiert pe jumatate se adauga si legumele calite. Spre sfarsit se pune mararul , piperul si se potriveste gustul cu sare.
Servim orezul ca garnitura la diverse mancaruri, sau daca tinem post, servim cu o salata de legume.

                 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: