Briose cu ciocolata

INGREDIENTE:
3 oua, 150 g zahar, 150 ml lapte, 75 ml ulei, 125 g unt, 1 praf de copt, un praf de sare, 30 g nuca de cocos, esenta de vanilie,  5o g ciocolata, 400-450 g faina.
PREPARARE:
Se mixeaza ouale intregi cu zaharul. Se adauga untul topit, uleiul, esenta si laptele. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu sarea, nuca de cocos, praful de copt si ciocolata maruntita.

  

Aluatul obtinut se aseaza in formele de briose. Se coc in cuptorul deja incins, timp de 30-35 minute. Dupa ce se racesc se pot decora cu ciocolata topita.

 

 

 

 

6 răspunsuri

  1. Felicitari ptr tot ce gatesti!!Esti o adevarata gospodina.
    Sa nu iti mai spun ca si eu sunt inebunita dupa gogoselele cu flori de salcam pe care ni le face mama in fiecare primavara.
    Te imbratisez cu drag

  2. Ce frumoase sunt si cred ca si gustoase.

  3. zi-mi te rog cate hartiute sunt necesare la cantitatea de mai sus.
    arata excelent, mi-ai facut pofta

    • Andreea, din cantitatea respectiva mie mi-au iesit 12 briose mari. Acum depinde ce fel de forme folosesti. 🙂 Daca ai forme mici ,iti pot iesi in jur de 20.
      Merci de vizita! Te astept cu drag si altadata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: