Rulada cu crema de vanilie

 

INGREDIENTE:
Blat:
4 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri faina.
Umplutura: 
1 pachet crema de vanilie, 200 ml lapte dulce, 100 g smantana, 3 linguri zahar farin, esenta de vanilie, 2 linguri zeama de lamaie, 2-3 linguri ciocolata rasa.
PREPARARE:
Blat:
Se mixeaza albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile si faina. Se amesteca usor. Aluatul obtinut se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul deja incins, timp de 8-10 minute. Blatul copt se scoate impreuna
cu hartia pe un servet umed.  Se ruleaza cu tot cu servetul si se apasa usor. Se lasa sa se raceasca.
Crema:
Se mixeaza
laptele cu praful de crema, zaharul, smantana si zeama de lamaie, timp de 3-4 minute. Cand crema s-a intarit se adauga ciocolata rasa si esenta.
Asamblarea:
Se desface rulada si se umple cu crema de vanilie. Se ruleaza cu ajutorul servetului si desfacand hartia.  Se poate decora cu ciocolata topita. Se lasa la rece cel putin 2 ore inainte de a fi servita.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: