Supa cu galusti


INGREDIENTE:

1,5 l apa, 2 linguri ulei, concentrat de supa,
1 ou, aprox 4 linguri gris, sare, patrunjel verde. 
PREPARARE:
Se bate oul cu un praf de sare si o lingurita de ulei, apoi cu grisul adaugat putin cate putin. Cantitatea de gris poate varia in functie de marimea oului sau de calitatea grisului (daca are granulele mai mari intra mai putin, daca e mai fin intra mai mult).
Se pun la fiert apa, uleiul si concentratul de supa. Cand dau in clocot, se pun cu lingurita cantitati mici din compozitia de galuste. Se tin pe foc 10-15 min, cat sa se fiarba grisul si galustile sa se umfle frumos.Se opreste focul si se presara patrunjel verde. Rapid si simplu!

Reclame

2 răspunsuri

  1. Rapid si simplu cum spui tu si foarte gustoasa supica ta 🙂

  2. Multumesc Alice! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: