Ce ar trebui sa avem la masa?

OCTAVIAN STOICA

„ Ce ar trebui sa avem la masa in zi de sarbatoare?

Sarmale, muschiulet si costite fripte, purcel la tava pe varza calita si cartofi prajiti, chiftelute mici si parjoale cat palma, carnati sfaraitori din care cand infigi furculita sa sara cat colo stropi de untura, si alaturi zambetul muierii aleia care o fi, si cum altfel toate stropite cu cinci feluri de vinuri mari, sorbit din pahare adanci de clestar. ”

Delectati-va citind si :
Despre crasma “La Paradis General-vinuri vechi si 9″
Lacrimile unei laptuci
Sarmalele lui Octavian Stoica

 

Reclame
« »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: