Rulouri cu crema

 

INGREDIENTE:
2 oua, 5 linguri zahar, 6 linguri ulei, 100 ml lapte, esenta de vanilie,
 1 lingurita cu bicarbonat de amoniu, faina cat cuprinde.

PREPARARE:
Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, esenta, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina. Se framanta bine un aluat potrivit de moale, care se intinde in foaie subtire. Se taie fasii inguste si lungi de aluat si se ruleaza in jurul formelor. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coc in cuptorul deja incins, timp de 20 min. Cat sunt inca fierbinti se scot de pe forme. Se lasa sa se raceasca si se umplu cu crema dorita, cu ajutorul unui pos sau cu o punga taiata la un colt. Se pot decora cu ciocolata topita.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: