Cornulete cu rahat

              

Cornulete fragede si delicioase, de post.

INGREDIENTE:
1 cana ulei, 1/2 cana apa minerala, 25 g drojdie, 2 lingurite zahar, coaja de portocala rasa, vanilie, faina cat cuprinde,
rahat -pentru umplutura, zahar farin vanilat – pentru finisare.
PREPARARE:
Se dizolva drojdia si zaharul in apa, se adauga uleiul si restul ingredientelor si se amesteca foarte bine. Aluatul se lasa la dospit 20-30 minute. Se intinde apoi in foaie subtire si se decupeaza in forme de triunghiuri. Pe fiecare triunghi se aseaza cate o bucata de rahat si se ruleaza.

  

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se aseaza cornuletele si se da tava la cuptor pentru 25-30 minute. Cat sunt calde se trec prin zahar farin. 

Reclame

5 răspunsuri

  1. Abia astept sa fac pentru ajunul Craciunului!
    Multumesc pentru reteta si spor la prajiturit!

  2. Multumesc! Sa dea Domnul!

  3. ce fel de drojdie folosesti in reteta proaspata sau uscata?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: